Duminică 29 Septembrie 2024, Actualizat acum 272 zile 12:00 am

Autoturism plin cu țigări de contrabandă abandonat după o urmărire ca-n filme

tigari suceava 23 decembrieUn echipaj din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus și unul din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Gălănești, în timp ce acționau, marți,  pe linia prevenirii și combaterii contrabandei cu produse accizabile, a identificat pe un drum forestier din comuna Putna un autoturism de teren înmatriculat în străinătate, care se deplasa cu viteză care nu a oprit la semnal şi și-a continuat deplasarea spre drumul forestier Vețău.

Potrivit unui comunicat al Poliției Suceava, în cauză s-a procedat la urmărirea acestuia, însă, datorită configurației drumului forestier ce era accidentat, autospecialele de poliție nu s-au putut deplasa, sens în care, cercetările s-au efectuat pedestru, ocazie cu care, autoturismul de teren a fost identificat de polițiști abandonat și blocat în noroi.
like-facebook
În urma verificărilor, polițiștii au identificat în interiorul autoturismului 14.963 pachete cu țigări, de diferite mărci.

Țigările în valoare de circa 149.630 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul de poliție în vederea dispunerii unei măsuri asiguratorii.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „contrabandă”, cercetările fiind continuate de polițiști în vederea identificării conducătorului auto.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*