Sâmbătă 21 Septembrie 2024, Actualizat acum 264 zile 12:00 am

22.000 de suceveni au semnat, până acum, pentru demiterea premierului

ioan balanDeputatul  de Suceava, liberalul  Ioan Balan, a anunțat că PNL Suceava a strâns până în prezent  22.000 de semnături pentru demiterea lui Victor Ponta din fruntea Guvernului,  în cadrul campaniei Partidului Național Liberal intulată „Semnează-i demisia lui Ponta”. 

like-facebookÎn opinia sa,  judeţul  Suceava  este unul de dreapta și la nivel național, în ce privește numărul de semnături adunate, județul nostru ocupă locul  III. 


PNL 
a demarat,  încă din iunieo campanie de strângere de semnături în toate judeţele ţării, prin filialele partidului. Liberalii   cer sprijinul oamenilor pentru demiterea premierului Victor Ponta, care, potrivit copreședintei Alina Gorghiu, „refuză să facă un gest de demnitate – să-şi scrie demisia”.

„Ce dovedește lucrul acesta? Că județul Suceava este un județ clar,de dreapta în care sunt oameni cu inițiativă și harnici, nu oameni care așteaptă doar la minciunile și promisiunile din campania electoral făcute de cel pecare îl cheamă Victor Ponta și care în Campania de la prezidențială venea la Suceava și ne spunea că venea aici încă din copilărie să ia cartofi. Ne întrebăm astăzi dacă nu cumva a ratat șansa să dea ceva și pentru Suceava. Facem haz de necaz. Au trecut ani de zile în care în Suceava nu s-a mișcat nimic,până și proiectele inițiate de Gheorghe Flutur. Lucrurile se mișcă greu dacă nu chiar deloc. PSD Suceava prin conducera care și-a jucat cartea pe susținera lui Victor Ponta într-un sistem de reciprocitate și în ideea că Victor Ponta va susține Suceava a ratat o guvernare județeană în totalitate.În județul Suceava nu s-a făcut nimic, mai vedem pe ici colea câte un drum în proiecte demarate de Gheorghe Flutur și altceva nimic. Nu am văzut proiecte scrise, puse pe hârtie, pe cei de la CJ să se bată pe proiecte”, a spus Bălan

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*