Vineri 20 Septembrie 2024, Actualizat acum 263 zile 12:00 am

Accident la Câmpulung Moldovenesc provocat de un mopedist băut

accident1-300x225Un accident de circulaţie produs de un mopedist băut a avut loc, sâmbătă seară, pe strada Calea Bucovinei din Câmpulung Moldovenesc.

Potrivit poliţiştilor, un bărbat, de 54 de ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, în timp ce se conducea un moped, pe strada Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, din direcţia Pojorâta – Vama, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, şi  a intrat în coliziune lateral stânga cu ansamblu de vehicule format din autoutilitara ce tracta semiremorca care circula din sens opus, condus de un bărbat, de 60 de ani,  din Republica Moldova.

Victima  a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Câmpulung şi a rămas internată pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul ansamblului de vehicule  a fost testat  cu aparatul alcooltest rezultatul fiind zero  şi i-au  fost prelevate şi mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei, iar  în cazul conducătorul mopedului a rezultat o valoare de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate de asemenea probe biologice”, potrivit IPJ Suceava.

În urma verificărilor în baza de date ale Poliţiei s-a stabilit faptul că mopedistul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie.

Cercetările sunt  continuate de poliţiştii din cadrul Compartimentului Rutier Câmpulung Moldovenesc sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*