Miercuri 26 Iunie 2024, Actualizat acum 177 zile 12:00 am

Cinci persoane rănite într-un accident produs de un şofer băut

ranit accidentUn accident de circulaţie grav a avut loc, vineri seară, pe DN 2E, în localitatea Vicovu de Jos. Un bărbat, de 35 ani, din oraşul Vicovu de Sus, în timp ce conducea un autoturismul , s-a angajat în depăşirea neregulamentară a  unui alt autoturism, condus de un bărbat, de 23 ani, localnic, intrând în coliziune cu o autoutilitară, condusă din sens opus de un bărbat de 40 ani, din comuna Zvoriştea

like-facebookDin accident a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane, pasageri în autoutilitară.

Persoana vinovată de producerea evenimentului, a părăsit locul accidentului și s-a prezentat la Spitalul municipal Rădăuți, după care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava. Acesta prezenta halenă alcoolică, însă a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest și în prezența medicului de gardă a refuzat să i se recolteze probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

„Conducătorii auto al celorlalte două autovehicule au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care li  s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, se precizează într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*