Luni 07 Octombrie 2024, Actualizat acum 280 zile 12:00 am

Un bătrân a rămas fără 4.200 de lei după ce a fost păcălit de doi indivizi

batran pacalitUn bătrân de 87 de ani din comuna Baia a rămas fără 4.200 de lei, marţi dimineaţă, după ce a fost păcălit de doi indivizi. La locuința acestuia s-au prezentat doi bărbați, cu un autoturism, iar unul dintre aceștia i-a adus la cunoștință faptul că are să-i restituie nepotului său, o datorie mai veche de 100 lei, dar are o bancnotă de 200 lei, întrebând dacă are să-i dea rest. Astfel, în prezența persoanei necunoscute, bătrânul a scos dintr-o noptieră un portofel cu mai mulți bani, din care a luat diferența de 100 de lei, după care au ieșit amândoi în curte.

like-facebookSub pretextul că încearcă să-l sune pe nepot și că nu este semnalul bun, suspectul a atras partea vătămată în spatele locuinței, unde au stat aproximativ 2-3 minute, după care necunoscutul a mers în drum, la autoturism, cu scopul de a lua alt telefon și a plecat, fără a lăsa vreo sumă de bani.

Ulterior, bătrânul a constatat faptul că, i-au fost sustrase două portofele, unul cu suma de 4.200 lei, iar celălalt cu actele personale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului”, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*