Luni 30 Septembrie 2024, Actualizat acum 273 zile 12:00 am

Produse cosmetice, haine, alcool şi ţigări confiscate de poliţişti în urma unor controale în bazar

bazarPolițiștii Serviciului de Investigarea Criminalității Economice au făcut mai multe controale, joi, pe linia prevenirii şi combaterii faptelor ilegale privind drepturile de proprietate intelectuală. Aceştia au aplicat trei amenzi de 2.000 de lei şi au confiscat articole cosmetice, ţigări şi alcool în valoare de 750 de lei. De asemenea, au fost şi bunuri ridicate în vederea continuării cercetărilor şi a expertizării, constând în produse cosmetice  şi de îmbrăcăminte  în valoare de aproximativ 2.300 lei.

like-facebookA fost depistat  un tânăr de 28 ani din municipiul Tecuci,  care oferea spre comercializare în incinta bazarului  produse cosmetice purtând denumirea unor mărci înregistrate şi protejate în România, fără a deţine certificate de calitate sau conformitate, existând suspiciuni că produsele ar fi contrafăcute.

În cauză au fost ridicate mai multe produse cosmetice în vederea expertizării de către titularii de mărci.  Faţă de tânărul de 28 de ani se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie de produse purtând mărci înregistrate fără acordul titularului mărcii.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*