Sâmbătă 21 Septembrie 2024, Actualizat acum 264 zile 12:00 am

Administratorul Forest Brod, dus la DNA. Vezi de ce!

Avocatul Traian Andronachi

Avocatul Traian Andronachi

Administratorul SC Forest Brod SRL, Brodina, Andrei Gheteș, a fost lăsat în libertate de către procurorii DNA Suceava după ce a fost citat de procurorii anticorupție în calitate de martor.

Firma care s-a ocupat de construcția celor nouă case pentru sinistrați în urma inundațiilor din 2008 este Test Prima, însă a avut o implicare şi Forest Brod.
„Din punct de vedere tehnic persoana care administrază SC Forest Brod din cursul anului 2012 este Gheteş Andrei. Societatea a avut o oarecare implicație în construcția, amenajarea, consolidarea și reamenjarea  caselor. Acum organele de urmărire penală vor vedea care este cursul acestui dosar. Nu aș vrea să mă pronunț pentru alte persoane care au fost aduse la sediul DNA ci doar la clientul meu”,  a spus Andronachi, care a precizat că persoana pe care a reprezentat-o a venit ca martor și a plecat de la procurorii anticorupuție în aceeași calitate.
Trebuie precizat însă ca în perioada când se ridicau casele firma era condusă de actualui primar iar locuințele sociale au fost ridicate de Forest Brod la roșu după care lucrările au fost continuate de Test Prima, aceasta din urmă administrată de  Viorel Juravle .Curios că Test Prima efectuase lucrări de 4,5 miliarde de lei dar abia în 2010-2011 a venit la Primăria Brodina  cu facturi care estimau costul lucrărilor la 18 miliarde de lei vechi. Văzând că nu își poate recupera banii,  în luna martie 2013,Viorel Juravle a acționat în instanță   Primăria din Brodina, în baza unei  facturi din 2010, dar care vizea lucrări efectuate cu prilejul calamităţilor din 2008, și cerea achitarea sumei de 4,48 miliarde de lei,

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*