Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Pachete pentru deţinuţi donate de un parlamentar sucevean şi un preot din Broşteni

inchisoareDeputatul PC Cezar Cioată, care este și președintele Organizației județene a PC Suceava,  și preotul Vasile Lehaci împreună enoriașii din Parohia Broșteni   au donat,  vineri, alimente, produse de igienă și obiecte  de îmbrăcăminte deținuților de la Penitenciarul de Maximă Siguranță din Botoșani.  Acțiunea parlamentarului și a preotului paroh nu este prima, ci  aceștia au mai făcut donați și în anii precedenți către cei ajunși în spatele gratiilor în închisoarea din județul vecin.
like-facebookÎmpreună cu preotul Vasile Lehaci am mai fost la astfel de acțiuni de caritate la Penitenciarul din Botoșani. Nu eram parlamentar pe atunci dar nu am putut rămâne indiferent la  faptul că unii dintre cei condmanați au fost  abandonați și uitați de rude și prieteni. Nu îi mai vizitează nimeni și așa am decis să  mergem în continuare . Nu putem fi nepăsători. Am  cumpărat alimente toate neperisabile și ambalate,produse de igienă de strică necesitate și prosoape .  Le-am dus ce considerat că au nevoie și ce le  este permis să primească   pentru că este o unitate de detenție. Câteva femei din Broșteni au împletit ciorapi din lână pentru deținuți” , ne-a spus deputatul Cezar Cioată. Acțiunea de caritate  a parlamentarului și a preotului paroh i-a costat pe fiecare în parte câte 2.500 lei.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Pachete pentru deţinuţii din Penitenciarul Botoşani donate de un parlamentar şi un preot din judeţul Suceava | BotosaniNews.ro

Lăsați un comentariu

*