Pe holul Direcției Silvice Suceava se află o adevărată expoziție de animale sălbatice și păsări care trăiesc de la șes până în vârfurile munţilor. Horică Grozavu, şeful Atelierului de Taxidermie înfiinţat în cadrul Ocolului Silvic Adâncata, a fost cel care s-a ocupat de micul muzeu cinegetic din holul direcției. Printre păsările care pot fi admirate se numără și exemplare rare precum cocoşul de mesteacăn, cocoşul de munte, acvila de munte, dar şi frumoase exemplare de bufniţă, huhurez, ciocănitori, raţe sălbatice şi fazani dar și trofee.
Animalele pădurilor Sucevei sunt prezente în expoziţie printr-un frumos exemplar tânăr de urs brun, porci mistreţi, jderi, marmote, dar şi prin busturi de cerbi, căpriori, blănuri de lup, râs, vulpi, dar şi colţi de mistreţi. Produsele expuse aici au fost prezentate și la numeroase târguri și expoziții din județ și din țară.
„Pădurea Sucevei nu înseamnă doar arbori şi masă lemnoasă, ea reprezintă şi vânat, care trebuie evaluat, ocrotit, hrănit şi extras, toate aceste componente fiind înglobate în activitatea de vânătoare. Este o prezentare a speciilor de vânat din pădurile judeţului, a habitatului natural de creştere şi dezvoltare armonioasă a acestuia”, a declarat şeful Direcţiei Silvice Suceava, Sorin Ciobanu.