Marti 25 Iunie 2024, Actualizat acum 176 zile 12:00 am

Teren de tenis, la Suceava, în parteneriat cu Simona Halep

ion lunguPasionații de tenis ar putea disputa partide pe un teren la standarde europene. Primăria municipiului Suceava are în vedere amenajarea unui astfel de teren în baza unui proiect care ar putea deveni viabil, respectiv   Complexul comercial Dedeman și campiona mondială Simona Halep. Administrația locală ar urma să  pună la dispoziție  o suprafaţă  de teren în vederea amenajării unui teren de tenis. Primarul Sucevei, Ion Lungu, susține că politica conducerii supermarketului include inaugurarea unui teren de tenis la fiecare deschidere a unui nou spaţiu comercial local.
like-facebookTrebuie amintit că pe strada Calea Unirii, pe locația fostei întreprinderi ROMUPS, se va construi și deschide complexul comercial Dedeman, care ar urma să fie  inaugurat în luna mai.        
Lungu susține că terenul ar urma să fie amenajat în prejma Colegiul tehnic alimentar.Terenul va fi dat în folosință gratuită iar după amenajar, terenul  va reveni  Primăriei, iar investiţia va ajunge, în mod gratuit, în patrimoniul administraţiei locale.
Avem acceptul Colegiului Tehnic Alimentar, unde există  în preajma lui un spaţiu suficient de amenajare a unui astfel de teren de tenis. Voi propune Consiliului Local la următoarea reuniune  să facem un parteneriat cu firma respectivă , să acordăm acest teren pe o perioadă determinată,  după care acesta revine la Primăriei. Suceava are pasionați de tenis și cred că sucevenii sunt în asentimentul meu”, a spus Lungu, precizând că nu ar fi exclus ca  la inaugurarea din luna mai, să aibă loc și „un eveniment cu Simona Halep”.              

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*