Sâmbătă 28 Septembrie 2024, Actualizat acum 271 zile 12:00 am

Copil de 7 ani dus la spital după ce a fost lovit de o maşină

spitalul judetean suceavaMarţi seară, Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată despre faptul că la Spitalul Județean Suceava, s-a prezentat un minor de 7 ani, din oraşul Vicovu de Sus, însoțit de părinții acestuia, care au precizat faptul că, în cursul zilei, fiul lor a fost victima unui eveniment rutier.

Potrivit poliţiştilor,  minorul se deplasa, la amiază, pe strada Ștefan cel Mare din orașul Vicovu de Sus, pe marginea stângă a sensului său de deplasare, iar la un moment dat, a fost acroșat cu oglinda retrovizoare de un autoturism ce se deplasa din sens opus, iar conducătorul auto și-a continuat deplasarea.

like-facebookDupă, incident, minorul s-a deplasat la domiciliu și pentru că nu prezenta leziuni vizibile, părinții acestuia nu au anunțat poliția despre producerea accidentului.

Ulterior, în jurul orei 19.00, datorită faptului că minorul avea amețeli, părinții împreună cu acesta s-au deplasat la Spitalul Județean Suceava, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, ce va fi soluționat procedural”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*