Vineri 20 Septembrie 2024, Actualizat acum 263 zile 12:00 am

FOTO Şeful judeţului a inspectat lucrările de la drumul Mihoveni- Costâna

Presedintele CJ Catalin NechiforPreședintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, a inspectat, luni, lucrările la Drumul Judeţean 178 A, Mihoveni – Costâna care au început în urmă cu cinci zile.

Tronsonul ar trebui finalizat pe 2 noiembrie, iar drumarii susțin că dacă vremea va permite, lucrarea va fi finalizatăla termen și scurtează drumul cu 9 km. Nechifor a declarat că modernizarea acestui drum este aşteptată de circa 40.000 de oameni din zona Costâna – Pătrăuţi – Todireşti – Cacica, iar parte de drum dinspre Costâna este realizat deja. El a afirmat că această variantă va duce şi la decongestionarea traficului rutier.

like-facebookŞeful Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri din cadrul Consiliului Judeţean, Radu Avădăni, a spus că, pâna acum, s-au finalizat 530 de metri, pe care s-au turnat beton rutier. Pe restul drumului, în lungime de aproape 3 km, de la intrarea în pădure şi până la Costâna, se va turna astfalt. Constructorii au ales să toarne beton rutier pe acea porţiune, deoarece zona este înzăpezibilă. Lucrarile la drumul judeţean în cauză vor continua atât timp cât vremea va permite. Fondurile pentru reabilitarea acestui drum vin de la Guvernul României, prin rectificare bugetară, valoarea aproximativă fiind de 2,2 milioane de lei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*