Timp de trei zile, la Suceava, se desfășoară cea de-a şasea ediţie a Târgului de Toamnă „Produs în Bucovina”. De la deschidere nu au lipsit preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, primarul Ion Lungu, prefectul Florin Sinescu, subprefectul Atanasă Nistor, senatorii Ovidiu Donţu şi Neculai Bereanu, deputatul Cezar Cioată, directorul Direcţiei Agricole, Vasile Costan – cu toții vizitat toate standurile.
Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, adeschis târgul şi a stat de vorbă cu producătorii, a gustat din produse de carne, brânzeturi, dulciuri şi alte produse de patiserie, afinată, sucuri de mere de la Fălticeni.
Evenimentul din parcarea Iullius Mall a adunat producătorii de preparate din carne și lapte, fermieri, pomicultori care și-au amenajat standuri cu produse ca şi la ediţiile precedente.
Nici apicultorii nu au fost uitaţi de organizatori, produsele lor, atât mierea ca atare, cât şi amestecul tot mai popular cu cătină, găsindu-şi cumpărători, ca şi alte produse apicole. De asemenea, la unele standuri se pot găsi şi alte produse tradiţionale, de la felurite dulceţuri – trandafiri, fragi, afine, până la băuturi alcoolice mai tari cum ar fi pălinca, sau mai puţin tari cum ar fi nelipsita afinată. În acest an nu sunt însă țarcuri cu animale și păsări așa cum puteam vedea la edițiile anterioare. O gamă destul de variată de şerbeturi putea fi găsită, iar cei care voiau să simtă gustul toamnei aşa ca în copilăria trăită la bunici când culegeau struguri din via de lângă casa bătrânească puteau să o facă bând un pahar de must proaspăt din struguri roşii sau albi, după preferinţele fiecăruia.