Luni 30 Septembrie 2024, Actualizat acum 273 zile 12:00 am

Tânăr cu permisul suspendat, prins băut la volan

Joi dimineaţă, un echipaj rutier din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe strada Calea Cernăuți din localitate, a observat un autoturism care se deplasa în mod sinuos pe carosabil, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea și oprirea acestuia folosindu-se semnalele acustice și luminoase.

Conducătorul auto a fost identificat ca fiind un tânăr de 23 de ani, din orașul Vicovu de Sus, care a precizat faptul că nu are asupra sa documentele personale, iar exercitarea dreptului de a conduce autovehicule i-a fost suspendată pentru depășirea limitei legale de viteză.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i-au fost recoltate mostre biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În urma interogării bazei de date, polițiștii au stabilit faptul că şoferul figurează ca având suspendat dreptul de a conduce autovehicule din data de 31.08.2014, până în data de 28.11.2014, pentru depășirea vitezei regulamentare în localitate.

În cauză s-a întocmit dosar penal care va fi soluţionat procedural.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*