Vineri 04 Octombrie 2024, Actualizat acum 277 zile 12:00 am

Cinci olimpici suceveni, în tabere gratuite la mare. Vezi cine sunt aceştia!

Cinci olimpici suceveni au plecat, pentru perioada 18- 25 august, în tabere gratuite la mare, printr-un program organizat de Ministerul Tineretului şi Sportului.
Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (DJST) Suceava i-a trimis pe aceştia, în vacanţă, în Vama Veche, la Complexul D’or. Potrivit preşedintelui DJST Suceava, programul se adresează elevilor plasaţi pe locurile I, II şi III la faza naţională a olimpiadelor şcolare şi celor clasaţi pe locurile I, II şi III la fazele internaţionale.

Elevii care îşi petrec vacanţa la mare, gratuit, sunt: Lucian Bicsi, de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, medaliat cu argint la Olimpiada Naţională de Fizică, Nicolae Andronic Gorcea, de la Colegiul Naţional „Petru Rareş” Suceava, premiul I la Olimpiada Naţională de Biologie, Sebastian Vicol, de la Liceul cu Program Sportiv Suceava, premiat la Olimpiada Naţională de Educaţie Fizică şi Sport, Ioan Dragoş Burcuţ şi Vasile Cezar Burcuţ, de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni, premiaţi la Olimpiada Naţională de Geografie.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*