Vineri 20 Septembrie 2024, Actualizat acum 263 zile 12:00 am

Dan Acibotăriţă, despre vizitele premierului : Peste câţiva ani nu va mai avea ce să viziteze în mândra Bucovină, decât numai dacă vrea să vadă sonde de exploatare şi izvoare poluate

Preşedintele organizaţiei sucevene a Partidului Verde, Dan Acibotăriţă, susţine că premierul Victor Ponta trebuie să ia decizii cu mare băgare de seamă dacă mai vrea să viziteze Bucovina aşa cum e.

Partidul Verde filiala jud.Suceava, a obsevat că d-lui Prim-Ministru îi face mare plăcere să viziteze frumoasa Bucovină. An de an, d-nul Victor Ponta vine cu mare drag, de 15 august, pe meleagurile bucovinene şi prin declaraţiile sale scoate în evidenţă frumuseţia locurilor, a obiceiurile noastre şi liniştea sufletească pe care o găseşte în minunatele mănăstiri. Un lucru frumos, venit din partea unui Prim-Ministru. Noi, verzii suceveni, îi amintim d-lui Victor Ponta că dacă nu va analiza mai atent ce ordonanţe semnează pentru firmele care doresc exploatarea gazelor de şist din judeţul Suceava, mai ales din zona Cacica-Putna, un loc mirific presărat de mănăstiri aflate în patrimoniu UNESCO, d-nul Preşedinte peste câţiva ani nu va mai avea ce să viziteze în mândra Bucovină, decât numai dacă vrea să vadă sonde de exploatare şi izvoare poluate”, se arată într-un comunicat de presă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*