Sâmbătă 28 Septembrie 2024, Actualizat acum 271 zile 12:00 am

Cum a ajuns bătrâna acuzată că oferea mită ouă şi miere judecătorilor „Andreea Marin” de Iaslovăţ

Foto: Facebook

Bătrâna acuzată că a dat mită miere şi ouă a ajuns vedeta satului Iaslovăţ. Ea a fost poreclită de localnici „Andreea Marin”,  iar sătenii se distrează pe această temă.

A ajuns pe toate posturile de televiziune. E vedetă acum, ca Andreea Marin. Parcă şi seamănă la ochi”, ne-a spus un localnic.
Maria Cociorvan, din Iaslovăţ, a ajuns în atenţia presei după ce a fost urcată în duba Jandarmeriei pentru a fi audiată de procurorii DNA într-un scandal de corupţie în care este implicat procurorul Dumitru Dâmbu, fost şef al Secţiei Penale din cadrul Tribunalului Suceava, judecătorul Bogdan Bărbuţă, dar şi alţi suceveni.
Maria Cociorvan alături de alte două persoane din Iaslovăţ sunt acuzate că au dat mită judecătorului ouă şi miere, însă acestea îşi scriau mesaje codate, în sensul că ouăle negre reprezentau de fapt euro.
Presa centrală, însă, nu a văzut cu ochi buni faptul că femeia, care a trecut de 60 de ani, a fost audiată câteva ore bune, a fost ţinută flămândă şi apoi a fost lăsată în libertate. Cum suceveanca nu avea niciun ban asupra ei, mai ales că se gândea că va fi dusă de jandarmi la Suceava sau la Rădăuţi, un avocat  a scos 100 de lei şi i-a dat femeii pentru biletul de tren.
Maria Cociorvan a constituit şi subiectul unei emisiuni la Antena 3 a lui Mihai Gâdea  care s-a deplasat personal la bătrână acasă, în satul Iaslovăţ.
Dincolo de această situaţie, femeia pare a fi urmărită de ghinion. În urmă cu câţiva ani, pe vremea când Caritasul de la Cluj era în floare, femeia a depus o sumă  de bani, nu foarte mare, pentru a se îmbogăţi. Nu a avut noroc, însă, ca şi alţi români, pentru că „minunea” din Transilvania nu a ţinut foarte mult şi acesta s-a închis.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*