Luni 30 Septembrie 2024, Actualizat acum 273 zile 12:00 am

Sucevean trimis în judecată după ce l-a ucis pe concubinul surorii sale

Suceveanul care l-a ucis pe concubinul surorii sale, pe 19 iulie, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, în stare de arest preventiv. Stelică Cozmici l-a ucis pe Nicolae Mehno după un schimb de replici dure pe care l-au avut.

Tragedia s-a petrecut pe raza satului Cruhla, comuna Izvoarele Sucevei. Cadavrul lui Nicolae Mehno avea urme de violenţă la nivelul feţei şi al corpului.

Potrivit anchetatorilor, victima era un om paşnic, îi era frică de inculpat, iar de fiecare dată când acesta se afla în stare de ebrietate prefera să fugă, să se ascundă de el, iar în seara zilei de 19 iulie, în jurul orelor 20:00, după ce în prealabil victima şi inculpatul au consumat în curtea locuinţei o cantitate apreciabilă de băuturi alcoolice, cei doi s-au luat la ceartă, motivul constituindu-l faptul că inculpatul ar fi împrumutat de la victimă o drujbă, a tăiat lemne în pădure pentru un vecin, însă nu i-ar fi remis lui Mehno Nicolae o sumă de bani ce i se cuvenea pentru obiectul împrumutat. Conflictul a degenerat, cei doi şi-au aplicat lovituri reciproce de pumni, s-au îmbrâncit, împrejurare în care inculpatul a luat un cuţit de pe o băncuţă aflată în curtea locuinţei, cu care i-a aplicat victimei o lovitură puternică la nivelul braţului drept. Urmare a loviturii, victima s-a prăbuşit la pământ, a pierdut o cantitate însemnată de sânge şi a beneficiat de îngrijiri din partea concubinei sale şi din partea proprietarului casei care a improvizat un garou dintr-un batic, în încercarea de a opri sângerarea. Potrivit procurorilor, Stelică Cozmici  a exercitat cu intenţie, cu un cuţit de bucătărie, acte de violenţă grave asupra acesteia, aplicându-i o lovitură la nivelul braţului drept, cauzându-i leziuni grave ce au condus în scurt timp la decesul victimei. Dosarul va fi judecat de Tribunalul Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*