Duminică 29 Septembrie 2024, Actualizat acum 272 zile 12:00 am

Parc de joacă din Fălticeni „inaugurat” cu forţa de copii

Un parc de joacă pe care Primăria Fălticeni încă nu l-a deschis este luat cu asalt de copii şi părinţi.
Pentru că au găsit poarta larga deschisă, copiii și-au rugat părinții să făcă primii pași în noul loc de joacă, din zona centrală, pe care l-au ”inaugurat”. Ore în șir s-au jucat aici, deși la parc încă se mai lucrează.
Sâmbătă, la orele prânzului și-a făcut apariția și lucrătorii Poliției Locale. Cu zâmbetul pe buze, dar și sătui de joacă, micuții și-au luat rămas bun de la noul parc pe care Primăria Fălticeni îl va deschide vara aceasta.
În urmă cu câteva zile se întâmplase aproape la fel. Mai mulți copii se jucau în același parc, deși poarta era de această dată încuiată. Prichindeii au găsit o ”breșă” sub gardul de plasă, așa că au intrat pe aici și s-au jucat nestingheriți.
Până una alta, soluția de moment pentru acoperirea găurii de sub gard este o placă din lemn și două pietre.
Municipalitatea atrage atenția asupra faptului că locul de joacă nu corespunde normelor de siguranță, acesta nefiind dotat cu pietriș și preșuri din sintetice împotriva loviturilor. Unele echipamente nu au montate toate accesoriile necesare. Pe perioada amenajării parcului intrarea este interzisă.
Pentru a-i descuraja pe ”clienți”, autoritățile locale au instalat și o plăcuță. Pe poarta locului de joacă scrie acum ”Defect”.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*