Marti 18 Iunie 2024, Actualizat acum 169 zile 12:00 am

Tâlhărie cu acceptul victimei. O femeie a fost lăsată fără bijuterii, în urma unor „descântece”

O femeie de 68 ani a rămas fără lănţişorul de la gât şi fără cercei, după ce a intrat în „jocul” unei alte femei. Victima, din comuna Fântâna Mare, se deplasa, miercuri, pe o stradă din municipiul Fălticeni, iar o femeie necunoscută i-a sustras mai multe bijuterii din aur, folosind ca pretext faptul că îi oferă altele în schimb.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că femeia de 68 de ani se deplasa singură pe strada N. Beldiceanu din municipiul Fălticeni, iar în dreptul său a oprit un autoturism. O femeie,  fără a coborî din maşină, a acostat-o pe victimă şi sub pretextul că îi oferă cadou un lănţişor din aur, i-a pus la gât un lănţişor confecţionat dintr-un material nepreţios, sustrăgându-i victimei lănţişorul din aur.

Ulterior, femeia necunoscută, sub pretextul că trebuie să-i facă un ritual de „descântec” victimei, i-a desfăcut acesteia cerceii din aur de la urechi şi i-a scos inelul din aur de pe degetul inelar al mâinii drepte. Imediat victima a solicitat să-i fie restituite bijuteriile, ocazie cu care femeia necunoscută i-a înmânat acesteia o batistă în care se afla o piatră învelită în mai multe straturi de bandă scotch cu recomandarea să nu o desfacă timp de o săptămână.

Imediat după comiterea faptei, autoturismul s-a pus în mişcare, deplasându-se spre ieşirea din localitate.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*