Marti 18 Iunie 2024, Actualizat acum 169 zile 12:00 am

Noi detalii în cazul surorilor dispărute de la Rădăuţi. Mama celor trei femei ar fi încercat să șteargă orice urmă lasată de fiice

Procurorii suceveni care au anchetat dispariţia celor trei surori susțin că mama dispărutelor  a încercat să ascundă de anchetatori multe elemente care i-ar fi ajutat în anchetă.

Am încercat să găsim înscrisuri sau ceva legat de cele trei surori dispărute dar nu am găsit nimic. Mama lor încerca să șteargă orice urmă legată de ele. Și aceasta este un mare semn de întrebare,semn că vroia ca toată vina legată de dispariția celor trei femei să cadă asupra lui Vasile Lavric. Nu am înțeles nici atunci și nici acum când îmi amintesc de ce. Poate știa ceva de cele trei fiice. Sigur că bănuim că și femeia a avut o relație sexuală cu Vasile Lavric însă se pare că reclamațiile au apărut după ce acesta nu ar mai fi vrut să aibă vreo legătura cu ea”, ne-a spus unul dintre procurorii care s-a ocupat de ancheta celor trei surori disparute.

Autorităţile susţin, însă, că  suspectul principal a fost şi va rămâne Vasile Lavric și că pe plan local au fost epuziate toate posibilitatile de anchetă.

Noi am făcut săpături înclusiv, într-o zonă unde aveam informații că s-ar fi aflat imediat după ce a dispărut soția lui însă nu am găsit nimic.  Au căutat mai multe piste și s-a ajuns până la posibilitatea de a-l îmbăta pentru că și la beție putea să scape ceva dar credem că este mai bun decât Cioacă. Însă nu am reușit să aflăm nimic. Este o nebuloasă și din moment ce s-a înregistrat dosarul cu Autori Necunoscuți și odată reîncepută ancheta ,sperăm să se facă lumină”, ne-a mai spus procurorul de caz.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au prelungit mandatul de arestare preventivă al lui Vasile Lavric.

 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*