Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Joi încep Zilele Medicale ale Sucevei cu Simpozionul „20 de ani de dializă la Suceava”

Suceava se mandreste sa gazduiasca cea de-a III-a reuniune medicala intitulata “Zilele Medicale ale Sucevei” in perioada 15-17 mai 2014. In deschiderea manifestarii, joi 15 mai, incepand de la ora 10, la Complexul Zamca, va avea loc Simpozionul de Nefrologie intitulat “20 de ani de dializa la Suceava”.

Programul sesiunii va cuprinde evocarea inceputurilor tratamentelor prin hemodializa la Spitalul Judetean Suceava precum si o suita de lucrari de nefrologie, sustinute de cei mai prestigiosi specialisti de la Clinica de Nefrologie Iasi, Centru de Excelenta pentru diagnosticul si tratamentul bolilor renale, precum si de specialisti locali. Aceasta impletire a competentelor s-a facut in toti acesti 20 de ani, intre Centrul Universitar Iasi si Sectia de Nefrologie Suceava, in beneficiul pacientilor cu boli renale.

Lucrarile vor fi prezentate de catre prof. dr. Adrian Covic, dr. Carmen Volovat, dr. Silvia Lungu, sef lucr. dr. Luminita Voroneanu, dr. Doru Iliescu (Spit. Mun. Radauti), dr. Livia Streanga, dr. Crina Tiron, dr. Dorin Stanescu, dr. Mugurel Apetrii, dr. Mihai Onofriescu, dr. Ionut Nistor, dr. Mihai Ardeleanu. Se vor aborda subiecte de larg interes pentru medicii de familie si de diverse specialitati medicale, din vastul domeniu al  nefrologiei.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*