Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Cătălin Predoiu, la Suceava: „Domnule Ponta, apelaţi la soţia dumneavoastră ca să vă înveţe cum trebuie să vorbiţi cu o doamnă”

Candidatul PDL la președinția țării, Cătălin Predoiu a criticat prestația premierului Victor Ponta la conducerea Guvernului.El  a rugat-o pe Daciana Sârbu,soția primului ministru să se ocupe câtuși de puțin de educația lui  Victor Ponta.

O rog pe sotia dlui Ponta sa incerce sa il mai educe putin. Nu avem voie sa lasam puterea toata in mana unor iresponsabili care vor sa ne duca la est. Noi vrem invers. Sa aducem prosperitate si civilizatie europeana ca doar asa va fi pace. Acolo unde e saracie si totalitarism apar lideri ca Putin, ca Sova, care se hrănesc din subzistenta si conflictul dintre minoritati. Vrem sa aducem aici o alta civilizatie. Ponta are ca obiectiv sa tina tara in conflicte. Azi a jignit din nou două doamne din politică. Domnule Ponta, apelati la sotia dumneavoastră  ca sa va invete cum trebuie sa vorbiti cu o doamna! Daca nu ati facut-o pana acum”,  a spus Cătălin Predoiu.

PDL pare să fie uitat că a tăiat salariile bugetarilor și vede doar PSD  Mai mult,democrat liberalii crede că oamenii au uitat cum le-au fost tăiate pensiile și cred că românii au uitat aceasta.

Cătălin Predoiu este unul din politicienii democrat liberalii care a criticat vehement conducerea PSD de la tribuna sălii mari a Casei Culturii, acolo unde sâmbătă a avut loc lansarea candidaților PDL la alegerile europarlamentare.Trebuie precizat că din lista candidaților la  PE s-a aflat doar Monica Macovei si suceveanul Orest Onofrei.

Azi, in Romania, se traieste mai rau decat in perioada de varf a crizei economice. Toti au proiecte anti. Noi avem un proiect pro, pentru investitii, pentru fonduri europene. Garantia este Flutur – presedinte de CJ, Balan -primar si Onofrei -europarlamentar. Sa dam romanilor victoria pe 25 mai. Ne asteapta o victorie mare”, a spus Cătălin Predoiu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*