Luni 30 Septembrie 2024, Actualizat acum 273 zile 12:00 am

Deputatul PNL, Alexandru Băișanu: „Nu ne ţinem de scaune, dar nici nu vom pleca”

“Nu ne ţinem de scaune, dar nici nu vom pleca”,   a declarat, joi, preşedintele PNL Suceava, referitor la eventualitatea schimbării unor şefi de instituţii descentralizate.

Băișanu  a ţinut să susțină  că nu există nici o înţelegere între liberali şi celelalte partide, voturile colegilor din Consiliul Judeţean şi din Consiliile Locale urmând să meargă  “spre orice proiect care vine în interesul cetăţeanului”.

Parlamentarul sucevean a  spus că  PSD  are posibilitatea să schimbe directorii  aşa cum a procedat cu subprefectul Constantin Harasim , înlocuit cu Atanasă Nistor.

Toţi directorii de deconcentrate din judeţul Suceava proveniţi din PNL sunt la dispoziţia Guvernului, la dispoziţia actualei administraţii socialiste. E simplu, dacă domniile lor consideră că oamenii aceştia nu sunt buni specialişti, pot lua hotărâri unilaterale vizavi de viitorul lor… Nu ne ţinem de scaune sub nici o formă, dar nici nu vom pleca, pentru că dacă am pleca ar însemna că nu ne-am făcut datoria sau că nu suntem capabili să conducem !” a spus  Băișanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*