Vineri 20 Septembrie 2024, Actualizat acum 263 zile 12:00 am

Senatorul Flutur, atac dur la USL: doar „baronii” USL simt creşterea economică de 3,5%

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, susţine  că  într-adevăr creşterea economică  de 3,5%, asta nu înseamnă nimic, pentru că românii nu simt nimic. În opinia sa, creșterea economică  este doar în rândul clientelei USL.

Probabil creşterea economică se vede foarte bine exclusiv în buzunarul clientelei politice a USL şi a baronilor locali. Avem o creştere economică făcută din investiţii tăiate şi para-tăiate”. Liderul democrat-liberal a mai spus că: „Această creştere economică se bazează, în principal, pe exporturi şi agricultură. Adică, Guvernul Ponta se laudă cu lucrurile din economie care nu stau în puterea lui, în condiţiile în care exporturile producătorilor români depind de cererea pe pieţele externe, iar agricultura depinde de vreme”, a spus Flutur.

El a declarat că Guvernul Ponta a strâns cu 10 miliarde de lei mai puţin la buget, deşi a introdus 35 de noi taxe şi impozite în ultimii doi ani.

Ne lăudăm cu un PIB mai mare, însă avem mai puţini bani. Exact aşa simte fiecare român. Cifrele pe care ni le vinde Ponta nu ţin de foame. Guvernarea USL se laudă cu creşteri de procente la hectar ca pe vremea comuniştilor şi, la fel ca pe vremea lui Ceauşescu, românii sărăcesc”, a conchis Flutur.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*