Miercuri 02 Octombrie 2024, Actualizat acum 275 zile 12:00 am

Petru Tănase, noul secretar al județului

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Cătălin Nechifor a declarat, luni, că noul secretar al județului va fi instalat  „cât de repede”,  din moment ce  actualul secretar, Constantin Paşcu, iese la pensie. Șeful administrației județene  a apreciat profesionalisumlui lui Constantin Pașcu și i-a mulțumit pentru activitatea sa.

Petru Tănase  este jurist de profesie şi a câştigat concursul pentru postul de secretar al judeţului Suceava care a avut loc săptămâna trecuta la ANFP. De la data concusrului în termen de 15 zile se pot depune însă contestații.
Petru Tănase este ginerele Mariei Cojocaru, primar al oraşului Dolhasca şi care a activat atât la PSD, cât şi la PD.

El a  condus Serviciul Juridic din CJ Suceava, fiind văzut şi în mandatul trecut ca un posibil succesor al secretarului Judeţului, la acea vreme funcţia fiind ocupată de Dumitru Paşniciuc. După ce acesta din urmă s-a pensionat, în locul său a venit Constantin Paşcu, dar numai pe o perioadă interimară, de şase luni, întrucât şi noul secretar al Judeţului se apropia de pensionare. Între  contracandidaţi, Petru Tănase  i-a avut pe  secretarul comunei Pătrăuţi, Mihai Călinescu, şi un avocat din Bucureşti.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*