Miercuri 02 Octombrie 2024, Actualizat acum 275 zile 12:00 am

Revelion în aer liber la Iulius Mall

Și în acest an autoritățile locale vor organiza, pentru suceveni, petrecerea de Revelion în aer liber, la Iulius Mall. Primarul Ion Lungu a declarat, luni, că în aceste zile  se va definitiva  programul de manifestări.

El a mai spus  sunt demersuri din partea mai multor persoane pentru a se relua obiceiul de a face Revelionul în aer liber în centrul Sucevei, pe esplanada Casei de Cultură, dar el nu este de acord cu o iniţiativă de acest fel.

Lungu  consideră  că zona Iulius Mall este mai bună pentru petrecerea de Revelion în aer liber atât din punctul de vedere al accesului rutier şi al numărului de locuri de parcare.
Tot Ion Lungu a adus ca argument faptul că în zona centrală s-au investit foarte mulţi bani europeni şi de la bugetul local pentru modernizare, reabilitare şi pentru cele două parcări subterane, iar în condiţiile organizării unor manifestări ample, pe timp de noapte, există riscul distrugerii unor bănci sau a unor obiecte de mobilier urban așa cum s-a  întâmplat anul trecut la Festivalul de datini și obiceiuri.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*