Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Trei indivizi reținuți după ce au bătut un tânăr din Liteni, la un bar

retinutiTrei indivizi din județul Botoșani au fost reținuți de polițiștii suceveni, miercuri, după ce au bătu crunt un tânăr de 27 de ani din orașul Liteni, pe terasa unui bar din centrul satului Roșcani.

Agresiunea s-a petrecut pe 11 septembrie, seara. Tânărul de 27 de ani a declarat că în timp ce se afla pe terasa barului, s-au apropiat de el mai multe persoane şi fără să spună ceva, l-au lovit, după care au plecat.

Întrucât victima a suferit leziuni, a fost solicitat la faţa locului un echipaj al ambulanţei, tânărul fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

like-facebookMiercuri, polițiștii au reușit identificarea autorilor faptei ca fiind Bogdan – Marian Rusu, de 25 de ani, Alexandru – Lucian Rusu, de 19 ani și Culiță – Ionuț Rusu, de 26 de ani, toți din comuna Vorona, județul Botoșani.

„Cei trei agresori au fost reținuți pentru 24 de ore și încarcerați în arestul I.P.J. Suceava urmând ca, la 27.10.2016, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, cu propunere de măsuri legale”, susține purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, cms. Ionuț Epureanu.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*