Marti 16 Aprilie 2024, Actualizat acum 106 zile 12:00 am

Accident cu trei mașini la Suceava. Doi șoferi au ajuns la spital

 

accident masini distruseUn accident cu trei mașini a avut loc, luni, în municipiul Suceava, în urma căruia două persoane au ajuns la spital. În timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava, în proximitatea intersecției cu strada George Coșbuc, un bărbat de 28 de ani, din județul Botoșani, Alexandru M., aflat la volanul unei autoutilitare Dacia Logan, nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul Dacia condus de o femeie de 32 de ani, din localitate, Olivia V., intrând în coliziune față-spate, după care, l-a proiectat în autoturismul BMW condus în aceiași direcție de mers de un tânăr de 18 ani, din localitate.

like-facebookÎn urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a doi dintre conducătorii auto, respectiv bărbatul de 28 de ani din Botoșani și femeia de 32 de ani.

„Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, susține reprezentanții IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*