Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

FOTO & VIDEO! Un sucevean s-a rostogolit cu un Audi A8 pe câmp. Mașina era cumpărată de trei zile

Foto: ziarul de Iasi

Foto: ziarul de Iasi

Un tânăr care îşi cumpărase un autoturism de lux de doar trei zile a trecut prin cumpăna vieţii lui, la bariera dintre Podu Iloaiei spre Erbiceni. Duminică, la miezul nopţii, un tânăr din Suceava, în vârstă de 29 de ani, care se afla la volanul unui autoturism Audi A8, a spulberat parapeţii de la trecerea de cale ferată spre Erbiceni, s-a rostogolit peste calea ferată, apoi a izbit o bornă şi un alt parapet şi s-a oprit în iarbă. În timp ce autoturismul se rostogolea, tânărul a fost aruncat pe câmp. Acesta datorează viaţa nivelului sporit de siguranţă al maşinii, scrie Ziarul de Iasi.

„Am adus pe cineva de la Timişoara“

Foto: Ziarul de Iasi

Foto: Ziarul de Iasi

Clipele de groază ale accidentului ne-au fost povestite de tânăr ieri la ora 14, când a revenit la maşină pentru a o ridica pe platformă. Acesta dă vina pe semnalizarea proastă, şi nu pe viteza excesivă cu care cel mai probabil conducea. „Am mers de la Timişoara până la Erbiceni pentru a aduce pe cineva. Am lăsat persoana respectivă la Erbiceni, apoi m-am întors. Nu am ştiu că am ajuns la calea ferată, drumul era drept. Deodată am izbit ceva dur (primul parapet al trecerii, dinspre Erbiceni către Podu Iloaiei – n.r.), apoi am simţit că mi se ridică maşina şi mi s-a rupt filmul. Nu îmi amintesc nimic. M-am trezit în iarbă, aruncat din maşină. Trecerea nu este semnalizată cum trebuie. Chiar dacă la dus am trecut peste calea ferată, la înapoiere am uitat de ea“, a spus Răzvan, şoferul maşinii.

În urma răsturnării, maşina este distrusă total. „Am 11 ani de când am carnetul de conducere şi nu mi s-a mai întâmplat aşa ceva. Am cumpărat maşina în urmă cu trei zile, de la Rădăuţi, am dat 7.000 de euro pe ea. Numai plăcuţele de înmatriculare au costat 800 de lei. Fac transport din Germania, şi nu mi s-a mai întâmplat aşa ceva. Sunt din Fălticeni, Suceava. Mai am acasă o maşină“, a spus tânărul.

 


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. DAN says:

    OR FI DIN AUR NUMERELE ?? PAI DACA SE LAUDA CA MAI ARE UNA ACASA,SI PE ASTA A DAT 7000 EURO INSEAMNA CA NU E O PAGUBA SI NICI NU-I PASA. ALTII NU ADUNA BANII ASTIA IN 2 3 ANI SI LUI NUI PASA. ORICUM SE VEDE CLAR SI DUPA FELUL IN CARE A FACUT POZA CA ESTE UN SMECHERAS, SI NU SEMNALIZAREA E DE VINE CI TALENTELE LUI DE SOFER

    Răspunde
  2. weber says:

    Masina a fost a unui contrabandist si el cine stie ce hram poarta … ?

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*