Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Primar ridicat de procurori pentru luare de mită

primarUn primar din județul Suceava a fost ridicat de procurori, luni după-amiază, după ce ar fi fost prins în flagrant  luând mită. Este vorba despre primarul comunei Mitocu Dragomirnei, Dănuț Solcan.

like-facebook El a fost dus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava după ce ar fi luat mită de la un crescător de oi din comună pentru a-i prelungi contractul de concesiune pentru o pășune.

A fost pus la cale un flagrant, iar procurorii l-au prins în timp ce lua de la fermier peste 5.000 lei.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, o echipă constituită din procurori de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava și lucrători de poliție din cadrul Direcției Generale Anticorupție — Serviciul Județean Anticorupție Suceava au constatat și instrumentat săvârșirea infracțiunii flagrante de luare de mită.

Dănuț Solcan a fost pus sub controlul judiciar pe o perioadă de 60 de zile. El ar fi pretins 5.300 lei de la fermier, din care a primit suma de 5.200 de lei, pentru ca primarul să-și îndeplinească atribuțiile de serviciu și să facă demersurile necesare în vederea prelungirii unui contract de concesiune a imașului public.

 


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. un om simplu says:

    Rusine! Oameni ca el nu au ce căuta în această funcție! Amenințați, șantajați de acest individ, oamenii sunt disperați.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*