Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Adolescentul care a intrat cu mașina în autospeciala de poliție, după o urmărire, de negăsit

Foto: Facebook/ Atentie Politia

Adolescentul de 15 ani, care a intrat cu mașina într-o autospecială de poliție, după o urmărire, este de negăsit.

Leonard L., de 15 ani din municipiul Rădăuți, conducea, miercuri seară, autoturismul Ford Focus, pe str. Piața Unirii din municipiul Rădăuți, alături de el fiind doi tineri de 16 ani, Dominic Antonio V., din Rădăuți, și Marius Adrian P., din Milișăuți.

Tânărul de 15 ani a văzut că pe str. Piața Unirii se afla un echipaj de poliție și a încercat să dea înapoi ca să intre într-o parcare, dar a izbit un VW Polo, condus de Antonela R., din municipiul Rădăuți.

După impact, tânărul și-a continuat drumul, dar echipajul de poliție a pornit în urmărirea lui pe mai multe străzi. Pe str. 1 Mai, având direcția de deplasare spre centrul municipiului, pe un sector de drum în curbă la dreapta, Leonard a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu autospeciala condusă de agentul de poliție Constatin J. de 29 ani din Frătăuții Noi, ce se deplasa regulamentar din sens opus, după care autoturismul Ford a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice.

Agentul a fost rănit, iar autospeciala de poliție a fost avariată.

După accident, Leonard a a lăsat mașina și a fugit în curtea unei case. El nu are permis de conducere, iar polițiștii îl caută pentru a-l trage la răspundere pentru inconștiența de care a dat dovadă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*