Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Doi cheflii au intrat cu mașina într-un gard, apoi într-un șanț

Doi bărbați din comuna Dorna Arini au chefuit la mai multe baruri din localitate, apoi au vrut să meargă cu mașina acasă, dar au ajuns cu ea într-un șanț.

Ionuț Vasile N.,  de 30 de ani, a fost cel care a condus, la data de 18 februarie, autoturismul, avându-l ca pasager pe Iulian Petrică O.. În timp ce conducea jeep-ul, pe drumul comunal Pârâul Ortoii, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă spre stânga şi a intrat într-un gard din lemn, rămânând blocat în şanţ.

Cei doi au mers să ceară ajutorul unui prieten cu un tractor să le scoată mașina din șanț, iar apoi Iulian O. a plecat spre casă.

Ionuț N. a scos mașina din șanț, iar în drum spre casă, l-a accidentat pe colegul său de pahar, care mergea pe jos, spre locuința sa. După accident, l-a dus la domiciliul său, dar concubina acestuia a sunat la 112.

Polițiștii au constatat că autoturismul nu este înmatriculat, având aplicat un număr fals. Ionuț Vasile N. a fost reținut, la data de 19 februarie pentru 24 de ore. El este cercetat pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată”, „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”, „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*