Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Bărbat din Rădăuți, reținut după un accident produs în fața Catedralei Ortodoxe. A fugit de la locul accidentului, apoi i-a înjurat pe polițiști ca la ușa cortului

Un bărbat din Rădăuți a fost reținut, miercuri, în urma unui accident rutier care a avut loc, în jurul orei 00.30, în fața Catedralei Ortodoxe din municipiul Rădăuți.

like facebook, suceava, news, stiriAflat la volanul unui VW Passat, Mihai Mirel S., de 33 de ani, a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit în bordura trotuarului.

După accidentul, șoferul a încercat să fugă de la locul respectiv, dar a fost oprit de un echipaj de poliție,  în parcul din apropierea Catedralei Ortodoxe.

Acesta a refuzat să sufle în etilotest și a refuzat, de asemenea, recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, acesta i-a înjurat pe polițiști, în sprijinul său venind și mama sa, dar și fratele acestuia, ceilalți doi fiind și ei sub influența alcoolului. Bărbatul de 33 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.

Acesta are la activ și un dosar pentru contrabandă.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*