Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Suceveanul care și-a ucis soția și copiii în somn și-a primit pedeapsa. Vezi decizia instanței!

Suceveanul Florin Buliga, criminalul care şi-a ucis copiii şi soţia în somn, la Brașov, a fost condamnat la închisoare pe viaţă. Sentinţa a fost pronunţată de Tribunalul pentru Minori și Familie Braşov. Bărbatul nu a arătat nicio urmă de regret pentru fapta sa. Sentința nu este definitivă.  Ea poate fi atacată la Curtea de Apel.

El și-a înjunghiat soția, Elena-Monica, și copiii, Ioana și Matei, în propria casă, în timp ce aceştia dormeau, în noaptea de 26 spre 27 martie 2018.

Bărbatul s-a prezentat la IPJ Braşov marţi, 27 martie 2018, anunţând că şi-a ucis soţia de 40 de ani şi pe cei doi copii, o fată de 18 ani şi un băiat de 13 ani. Polițiștii au constatat că membrii familiei acestuia erau înjunghiați.

like facebook, suceava, news, stiriAcesta a recurs la acest gest, le-a spus el anchetatorilor, în urma unei vizite la Mănăstirea Şinca Veche, și a avut o revelație religioasă pentru că acolo ar fi auzit nişte voci care l-ar fi îndemnat să îşi ia viaţa.

Bărbatul chiar ar fi încercat să se sinucidă, dar nu a reuşit, după care s-a decis să ia viaţa membrilor familiei sale. Florin Mircea Buliga le-a spus anchetatorilor că prin gestul său le-a salvat sufletele celor dragi.

Bărbatul le-a mai povestit anchetatorilor că a fost dependent de alcool şi că în urmă cu un an a urmat un tratament pentru a scăpa de alcoolism.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*