Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Suceveanul Ștefan Mandachi a tipărit 3 milioane de afișe cu mesajul „România vrea autostrăzi”. „Vinovați pentru că eu risc să crăp pe drumuri în 2019 sunt 19 oameni: 4 președinți și 15 prim-miniștri. La fel de ticăloși”

Omul de afaceri Ştefan Mandachi, proprietarul lanţului de fast-food-uri „Spartan”, a tipărit 3 milioane de afișe cu mesajul „România vrea autostradă”, prin care vrea să determine autoritățile să ia măsuri pentru investiții în infrastructura rutieră.

like facebook, suceava, news, stiriAfișele au fost tipărite pe cheltuiala proprie și vor fi distribuite în toată țara prin intermediul lanţului de fast-food-uri.

Acesta deține o companie cu 450 de angajați.

„ Din două mii de oameni, măcar unul moare nevinovat pe drumuri! De ce să moară un om nevinovat din cauza drumurilor? Nu vreau să stau la doi metri sub pământ, așa că mă întreb, în SRL-ul numit România, cine anume se face vinovat pentru că n-am un singur centimetru de autostradă în Moldova și riscul de a deceda nevinovat în trafic este cel mai ridicat? Există vinovați cu nume și prenume pentru toți nervii pe care mi i-am făcut pe șosele de 15 ani de când am permis de conducere? Există nume și prenume pentru că mi s-a pus viața în pericol sau că am stat la volan ani în plus? Că mor oameni nevinovați? Că pot fi strivit de tiruri, că-mi cad bariere în cap pe drum botezat ”EUROPEAN”? Că pot călca eu la rândul meu pietoni, căruțe, pisici, câini? Îmi vine să vomit când aud că vinovații sunt miniștri, autorități, direcția cutare, secretarul de stat, regia de drumuri, primăria nu știu care, regii șoselelor, etc.

La mine în firmă nu răspunde recepționerul că electricianul nu și-a primit banii, ci eu răspund.

După acest raționament, e la mintea cocoșului: vinovați pentru că eu risc să crăp pe drumuri în 2019 sunt 19 oameni: 4 președinți și 15 prim-miniștri. La fel de ticăloși! Nu este nicio diferență între ei. 19, fără nicio excepție, de la primul la ultimul.

Pe de altă parte România se află în cel mai dezvoltat moment din punct de vedere economic din istoria sa și datorită celor 19. Dar și datorită MIE, datorită ȚIE, datorită NOUĂ. Dar aici nu vorbim despre economie ci despre AUTOSTRADĂ. Care ar putea să tripleze puterea noastră economică. România și Tările Române au suferit cumplit pe pe parcursul istoriei și în numele aceste crunte suferințe merită să risc să-i identific fără frică pe cei vinovați.

De vorbe și scuze sunt sătul așa că am făcut ceva concret:

– am printat peste TREI milioane de afișe pe care le-am livrat clienților pe tăvile din restaurantele din toată țara, imprimate cu ROMÂNIA VREA AUTOSTRĂZI.

– am tipărit alte milioane de șervețele personalizate cu ROMÂNIA VREA AUTOSTRĂZI, pe care le transport spre restaurantele din țară cu camioane care circulă pe străzi mai proaste decât în Bosnia Herțevogina.

Deocamdată nimeni nu m-a încurajat. Unii mi-au blocat afișele, dar nu mă opresc pentru nimic în lume!”, a scris Ștefan Mandachi pe blogul său.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*