Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Sucevean prins cu două tone și jumătate de produse cerealiere fără documente

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier împreună cu reprezentanţi ai Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier Bistriţa au desfăşurat, marți, acţiuni de prevenire şi combatere a ilegalităţii transporturilor rutiere, pe raza întregului judeţ.

În cadrul acţiunii, pe DJ 151, la ieşire din localitatea Şintereag spre Bistriţa, poliţiştii rutieri au depistat în trafic o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 28 ani, din judeţul Suceava, care transporta cantitatea de 2500 kg de produse cerealiere, în valoare de aproximativ 2500 lei, fără să deţină documente de provenienţă legală.

Astfel, poliţiştii Serviciului de la Investigarea Criminalităţii Economice au aplicat o sancţiune contravenţională conform Legii 12/1990 – privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite, în valoare de 500 lei.

Totodată, poliţiştii de la investigarea criminalităţii economice au dispus ridicarea în vederea confiscării a cantităţii de 2500 kg de produse cerealiere.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*