Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

VIDEO Un sucevean ascundea țigări în panouri termoizolante. El a fost prins de Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au depistat un sucevean care transporta peste 18.700 de pachete cu ţigări de contrabandă.

like facebook, suceava, news, stiriÎn data de 11.02.2019, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cadrul unor activităţi informativ-operative, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul I.P.J. Constanţa – Serviciul Poliţiei Rutiere, au oprit în trafic pentru control, pe raza localităţii Valu lui Traian, o autoutilitară, înmatriculată în România.

Aceasta era condusă de un cetăţean român, în vârstă de 26 de ani, domiciliat pe raza judeţului Suceava, despre care existau date că este implicat în activităţi de contrabandă cu ţigări.

Bărbatul şi autovehiculul au fost duşi la sediul Gărzii de Coastă, în vederea efectuării unui control amănunţit.

Cu această ocazie, în autoutilitară, care transporta panouri termoizolante, a fost descoperită ascunsă, în spaţii disimulate, cantitatea totală de 18.720 pachete cu ţigări de contrabandă, diferite mărci.

În cauză poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*