Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

VIDEO Incendiu la un depozit de furaje. Ore întregi au luptat pompierii cu flăcările

Un depozit de furaje dintr-o gospodărie din localitatea Bosanci a fost cuprins de un incendiu, în noaptea de luni spre marți.

Potrivit primarului din localitate, Neculai Miron, pentru stingerea flăcărilor au acționat echipa SVSU Bosanci și o autospecială de la ISU Bucovina.

După aproximativ cinci ore încă acționăm împotriva focului”, susținea primarul.

Focul a cuprins un depozit de furaje la familia Nedelcu din localitate.

Militarii Detașamentului de Pompieri Suceava, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Bosanci, au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea și lichidarea incendiului izbucnit la un stog de fân, într-o gospodărie din comuna Bosanci. La sosirea echipajelor, ardeau generalizat stogul de fân și o stivă de baloți de paie, cu pericol de propagare la o altă stivă de baloți și la un adăpost de animale. Incendiul a fost lichidat la ora 5:20. Au ars aproximativ 250 de baloți de paie și 5 căpițe de fân. Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat 90 de oi și adăpostul de animale, precum și o stivă cu 40 de baloți de paie”, potrivit ISU Suceava.

 

Publiée par Miron Neculai sur Lundi 11 février 2019

După aproximativ 5 ore,cu echipa SVSU Bosanci și o autospecială de la ISU Bucovina ,încă acționăm împotriva focului!!!!

Publiée par Miron Neculai sur Lundi 11 février 2019


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*