Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Decizie definitivă! Cum a fost pedepsit un individ care a omorât în bătaie un bărbat pentru că a refuzat să dea mâna cu el

Un individ a fost condamnat definitiv la închisoare, miercuri, după ce magistrații Curții de Apel Suceava au respins apelul acestuia împotriva deciziei dată de magistrații Tribunalului Suceava, pentru  loviri sau vătămări cauzatoare de moarte.

Gavriluț Flocea a primit șapte ani și două luni de închisoare după ce a bătut până la moarte un bărbat pentru că acesta a refuzat să dea mâna cu el.

În cursul zilei de 29 noiembrie 2015, inculpatul Flocea Gavriluţ, cunoscut cu antecedente penale, s-a întâlnit cu persoana vătămată N.I. în incinta localului /magazinului mixt din localitatea Tarniţa. Persoana vătămată N.I. a refuzat să dea mâna cu inculpatul Flocea Gavriluţ, împrejurare în care între cei doi a avut loc un conflict minor, care nu a continuat, nu a fost de amploare, persoana vătămată deplasându-se singură spre locuinţa sa.

like-facebookÎn continuare, în ziua de 4 decembrie 2015, conflictul dintre cei doi a reizbucnit, inculpatul s-a întâlnit din nou cu persoana vătămată în localul sus amintit, iar în momentul în care persoana vătămată N.I. a plecat spre locuinţa sa, inculpatul l-a urmărit cu intenţia clară de a sta de vorbă cu el, de a lămuri situaţia.

În timp ce N.I. se afla în faţa porţii locuinţei sale, inculpatul l-a ajuns din urmă cerându-i să lămurească situaţia tensionantă dintre ei. În aceste împrejurări, pe fondul unui schimb de replici şi a unor jigniri aduse de victimă, inculpatul i-a aplicat victimei două lovituri puternice, cu pumnul la nivelul capului, aceasta dezechilibrându-se şi prăbuşindu-se la sol.
Inculpatul s-a speriat şi a plecat spre casă.

A doua zi, 5 decembrie 2015, cu aproximaţie ora 09:00, persoana vătămată N. I. a fost găsită în stare gravă, inconştientă, de un vecin, persoană ce avea grijă de gospodărie. Persoana vătămată N.I. a fost transportat de urgenţă la spitalul din oraşul Gura Humorului, iar mai apoi transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava, cu diagnosticul la internare: comă gr.I, hemoragie subarahnoidiană, hematom subdural, traumatism occipital parietal.

Potrivit fişei de constatare preliminară medico-legală întocmită de S.M.L. Suceava, persoana vătămată N. I. a prezentat contuzii cu echimoze, excoriaţii, traumatism cranio-cerebral cu hematom subdural emisferic bilateral şi hemoragie subarahnoidiană, leziuni ce au putut fi produse prin loviri cu sau de corpuri contondente. Din cauza complicaţiilor medicale apărute şi a stării grave în care se afla, persoana vătămată N. I. a decedat la data de 14 decembrie 2015 în spital.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*