Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

Un tată scandalagiu are interzis să se apropie de copiii săi. I-a lovit, amenințat, le-a furat banii și le-a distrus telefoanele

Un bărbat de 43 de ani din Sucevița are interdicție să se apropie de copiii săi după ce i-a lovit și amenințat, le-a furat banii și le-a distrus telefoanele.

Sorin Viorel Scântei era pus pe scandal de mai multe zile așa că cei doi copii ai săi, o fată de 18 ani și un băiat de 21 de ani, au plecat să doarmă la bunica lor.  Luni, 28 ianuarie, copiii s-au întors acasă, iar tatăl s-a pus din nou pe scandal.

Speriată, fata a sunat la 112, mai ales că în urmă cu o seară bărbatul l-a lovit pe fratele său cu pumnii în zona capului, i-a furat 100 lei din portofel, permisul și cheile mașinii, iar ei i-a furat 200 lei din portofel, dar și cartea de identitate. Mai mult, acesta le-a distrus telefoanele și i-a tot amenințat cu violența.

Individul s-a ales cu dosar penal pentru violență domestică, amenințare, distrugere și furt între rude. Copiii au solicitat un ordin de protecție provizoriu, valabil până în data de 1 februarie, ora 10:00.

Mama copiilor este plecată la muncă în străinătate.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*