Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Imagini de la accidentul în care a murit Gabi Rîpan, filmate în primele minute după tragedie. “Vă rog, ajutor! Nu mă lăsaţi aici” (Video)

Gabriela Rîpan, o frumoasă studentă în vârstă de 20 de ani, din Suceava, a murit în noaptea de duminică spre luni, într-un groaznic accident la Cluj Napoca. Imaginile filmate de martori, în primele minute după producerea tragediei, sunt dramatice, scrie Observator.tv.

Găbiţă, cum o alintau prietenii, şi-a găsit sfârşitul în propria maşină, un Mercedes de zeci de mii de euro pe care îl primise cadou de la părinţi când a împlinit vârsta de 18 ani.

În noaptea fatidică de duminică spre luni, la volanul bolidului de lux se afla prietenul lui Gabi Rîpan, un tânăr de 19 ani din Florești – Cluj, care se afla sub influenţa drogurilor.

Băiatul conducea dinspre Gilău spre Cluj-Napoca când, la un moment dat, a încercat să depăşească un alt autoturism. Din cauza vitezei puternice şi a carosabilului acoperit cu mâzgă, maşina a derapat şi s-a izbit puternic de un stâlp metalic.

Impactul a fost de o violență extremă.

Un filmuleţ publicat de presa locală arată scene de-a dreptul înfiorătoare surprinse în primele minute după producerea tragediei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*