Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Șoferul drogat, care a produs accidentul în care a murit tânăra de 20 de ani din Suceava, a rămas fără un picior

Ştefan Tudor Cârjă, tânărul de 19 ani, din Floreşti, autor al cumplitului accident de la Cluj în care o studentă din Suceava şi-a pierdut viaţa, este în stare gravă la spital şi a rămas fără un picior, potrivit Observator.tv.

Tânărul, care se afla sub influenţa drogurilor în momentul în care a provocat nenorocirea, a fost proiectat zeci de metri din maşină, în urma impactului, fiind găsit în curtea unui târg auto din apropiere.

Un echipaj medical l-a transportat pe tânăr la Spitalul Judeţean Cluj, acolo unde medicii au fost nevoiţi să îi amputeze un picior pentru a-i salva viaţa.

Ştefan Cârjă este internat la Clinica Chirurgie 1 a spitalului, fiind în continuare în stare foarte gravă.

În urma unor testări preliminare la Unitatea de Primiri Urgenţe a reieşit faptul că tânărul a consumat substanţe psihoactive, însă urmează ca acest lucru să se stabilească în urma unor analize de sânge şi urină.

Gabi, studenta din Suceava, şi-a pierdut viaţa la Cluj
Maşina distrusă complet în urma accidentului aparţine fetei în vârstă de 20 de ani, care se afla pe scaunul din dreapta în momentul accidentului.

Gabi Rîpan este din Suceava, însă era studentă la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor – Universitatea Babes Bolyai.

Fata în vârstă de 20 de ani a murit după ce a fost grav rănită în accidentul produs pe şoseaua Gilău – Cluj-Napoca.

Maşina în care se aflau cei doi, un Mercedes primit de fată la majorat, s-a rupt în două după impactul cu un stâlp de metal.

FOTO Sfâșietor! O tânără din Suceava a murit într-un accident produs de iubitul său aflat sub influența drogurilor


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*