Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

FOTO Accident la Suceava. O mașină a intrat într-o ambulanță SMURD

Foto: Facebook/ Atenție Politia

Un accident rutier a avut loc sâmbătă, în intersecția din fața Primăriei municipiului Suceava. O ambulanță SMURD a fost lovită de un autoturism.

Potrivit polițiștilor, un bărbat de 43 ani, din municipiul Suceava, a condus autoturismul pe bld. 1 Mai, având direcţia de deplasare Obcini spre Areni.

Ajungând la intersecţia cu str. Universităţii a trecut pe culoarea verde a semaforului, însă nu a acordat prioritate de trecerea autospecialei SMURD care avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune şi circula pe str. Universităţii din direcţia ISU Bucovina spre Areni, fiind condusă de un bărbat de 42 de ani, din comuna Zamostea, pompier în cadrul I.S.U. Suceava.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei tinere de 18 ani, din municipiul Suceava, membru în echipajul ambulanţei (voluntar), care se afla în cabina pacient.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative şi li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*