Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Patron sucevean condamnat la închisoare

palatul de justitie, stiri, suceava, judecatorie, curtea de apelPatronul mai multor restaurante și hoteluri din Suceava, printre care și Zamca, a fost condamnat definitiv la închisoare. Gheorghe Filipciuc a primit un an și șase luni de închisoare cu suspendare pe un termen de încercare de trei ani și șase luni, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, după ce Curtea de Apel Suceava a admis apelul său, dar și a celorlalți inculpați din dosar, împotriva unei decizii a Judecătoriei Suceava.

Ionel Luchian a primit un an de închisoare cu suspendare cu un termen de încercare de trei ani, Dumitru Paul Pădurariu a  primit doi ani și trei luni de închisoare cu suspendare cu un termen de încercare de patru ani și trei luni,  Codrin Costinel Slavu- doi ani și șase luni de închisoare cu un termen de încercare de patru ani și șase luni.

Cu toții au fost trimiși în judecată, în 2015, după ce la începutul lunii februarie 2010, un bărbat a murit, iar alte 16 persoane au ajuns la spital după o noapte petrecută la pensiunea „Casa Aristocrat
Turiștii au început să se simtă rău şi să acuze stări de greaţă, dureri de cap şi ameţeală și au fost duși la spital. Într-o cameră, însă, a fost găsit trupul neînsuflețit a lui Daniel Ciupercă, de 45 de ani, din Focșani, fost polițist.

Gazul a ajuns în camere în urma unei greşeli de instalare a centralei termice.

Două persoane vor ajunge la închisoare după ce un fost poliţist a murit intoxicat cu monoxid de carbon


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*