Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Un bărbat care a rămas fără mâini are nevoie de proteze: „Este foarte greu ca dintr-o persoană activă să ajungi să depinzi de alţii şi pentru o cană cu apă“

Foto: Oana Slemco

La doar 40 de ani, Constantin Cazac a suferit un accident şi a rămas fără ambele mâni. Era la muncă pe câmp când s-a întâmplat nenorocirea. Dintr-un om extrem de activ şi muncitor a ajuns să nu poată să bea nici măcar o cană de apă fără ajutor, scrie Adevarul.

Accidentul care i-a schimbat viaţa pentru totdeauna lui Jian Constantin Cazac s-a produs pe 4 octombrie 2018. Bărbatul era la muncă pe câmp, s-a împiedicat şi a căzut cu mâna într-un utilaj. „Am vrut să verific utilajul care nu funcţiona. M-am dat în jurul lui, am alunecat, m-am împiedicat în ceva, am căzut pe utilaj. Prima dată mi-a prins mâna stângă. Eram singur, lucram singur, nu era nimeni în jurul meu. După o jumătate de oră, am leşinat şi am căzut pe utilaj şi mi-am prins şi cea de-a doua mână. Am rămas acolo o perioadă de timp până când am fost găsit de o persoană de aici din sat. Era tot la recoltat porumb”, a spus bărbatul.

Citeste mai mult: adev.ro/plh8hm


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*