Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Tatăl Larisei, revoltat că șoferul care i-a ucis soția și i-a băgat copila în comă e în arest la domiciliu: „El doarme liniștit în patul său, eu fac nopți albe” 

La două luni de la cumplitul accident în care ofițerul de jandarmi Irina Cristina Airinei a murit, iar fetița ei a fost rănită grav pe o trecere de pietoni din Suceava, șoferul a fost plasat în arest la domiciliu, după ce a stat închis în această perioadă în arestul Poliției județene.

Potrivit Libertatea.ro, Victor Maniliuc, tatăl micuței Larisa,  consideră nedrept că autorul accidentului a fost eliberat din arest și poate dormi liniștit în patul său, în timp ce el are nopți albe alături de Larisa, care este în comă. Maniliuc a declarat pentru Libertatea că, pe lângă solidaritate, acum există și un soi de nemulțumire la nivel național și local, după ce s-a aflat că autorul accidentului a fost eliberat din arest preventiv și se află în arest la domiciliu.

like facebook, suceava, news, stiri„O luăm ca atare, mergem înainte, fără să comentez. Dezideratul nostru este, în momentul de față, Larisa. În rest, justiție, Dumnezeu și alte pedepse sau judecăți care sunt, ne depășesc și chiar nu vrem să ne implicăm”, spune tatăl Larisei.

Bărbatul consideră că situația este frustrantă.

El poate sta acăsucă și să doarmă liniștit cu toate acele restricții. El doarme liniștit, eu nu pot să dorm liniștit”, mai spune Maniliuc.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*