Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Șoferul care a ucis-o pe jandarmerița Irina Airinei pe trecerea de pietoni a fost eliberat. Reacția dură a unui polițist criminalist

Foto: A1.ro

Șoferul în vârstă de 26 de ani care a provocat accidentul din Suceava în urma căruia jandarmeriţa Irina Airinei a murit, iar fiica acesteia este în comă, a fost eliberat. Iulian Chetrariuc, din comuna Mitocu Dragomirnei, a fost pus în libertate după ce propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive a fost respinsă de Judecătoria Suceava. El a fost pus în arest la domiciliu.

Eliberarea sa a stârnit reacții dure pe rețelele de socializare.

Polițistul criminalist Bogdan Bănică, lider de sindicat, este unul dintre cei care s-au arătat scandalizați de decizia judecătorilor.

Așa cum am preconizat, după ce a bagat în pământ o femeie, după ce fetița acesteia luptă să supraviețuiască, după ce a distrus o întreagă familie, urangutanul a fost eliberat. E, bine merci, acasă, la căldurică și se uită la antene. Halal justiție, halal țară.  “Felicitări” judecătorilor care, prin deciziile lor, încurajează la propriu comiterea unor noi astfel de infracțiuni‼️Dacă făceați parte din familia victimei, tot așa ați fi “judecat”?? La fel ați fi eliberat primata fără pic de remușcare? Sunt convins cu certitudine că NU!”, susține Bogdan Bănică.

 

 


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Cristi says:

    Nu e urangutan, e om.

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*