Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Poliţiştii suceveni se revoltă: „Maşinile de poliţie sunt lipsite total de măsurile minime de siguranţă pentru toţi participanţii la trafic”

Foto Dinu Zara

Poliţiştii suceveni sunt nemulţumiţi de noile maşini marca Dacia Logan, pe care le-au primit de la Ministerul Afacerilor Interne. Comisarul de poliţie Marius Ciotău, şeful Corpului Naţional al Poliţiştilor (CNP) Suceava, a atras atenţia că maşinile sunt nesigure şi pun în pericol viaţa poliţiştilor aflaţi în misiune, scrie Adevarul.

Comisarul Marius Ciotău a declarat pentru Adevărul că la sfârşitul anului trecut o şoferiţă din comuna Vicovu de Jos, care conducea o maşina marca Mercedes din 2010, a intrat pe contrasens şi a izbit violent o maşină a poliţiei, marca Dacia Logan, care era condusă de un poliţist de 22 de ani, din comuna Putna. Şoferiţa care a provocat accidentul a scăpat nevătămat, iar poliţistul a fost grav rănit şi are nevoie de luni de spitalizare. Nu se ştie dacă se va putea recupera în totalitate. „În maşina marca Mercedes erau şi pasageri. Toţi au fost teferi. Poliţistul a fost grav rănit şi nu se ştie dacă se va recupera în totalitate”, a spus Ciotău. În urma impactului, poliţistul a suferut două fracturi la piciorul stâng, iar bazinul îi este fisurat şi trebuie să stea imobilizat ghips timp de 45 de zile.

Citeste mai mult: adev.ro/plbo7z


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*