Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Un bărbat are interzis să se apropie de soacra sa după ce a luat-o la palme

Un bărbat de 41 de ani are interzis să se apropie de soacra sa, o femeie de 49 de ani, din comuna Bilca, după ce a luat-o la palme.

Potrivit polițiștilor,  în data de 12.01.2019, în jurul orei 17.00, între femeie și ginerele său, de 41 de ani, din aceeași localitate, care locuiesc la aceeași adresă, a izbucnit un conflict spontan în urma căruia bărbatul a lovit-o cu palma pe soacra sa, cauzându-i leziuni ușoare.
like facebook, suceava, news, stiri
La fața locului a fost solicitată intervenția unui echipaj de ambulanță, însă femeia a refuzat să fie transportată la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Întrucât victima și agresorul locuiesc la același imobil și urmare a întocmirii formularului de evaluare a riscului, a rezultat o situație de risc iminent ce a impus emiterea unui ordin de protecție provizoriu, cu valabilitate din 12.01.2019, ora 21.00 până în 17.01.2019, ora 21.00.

Agresorul a declarat că în perioada menționată va locui la domiciliul mamei sale, din comuna Boroaia.
S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de ,,violență în familie”.


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Gelu Ursu says:

    Citesc mereu stirile pe acest site dar cine a scris articolul cu cel ce si.a luat soacra la palme sta prost rau cu geografia cred …adică să spui ca a venit o ambulanță si trebuia dusă la Fălticeni de la Bilca ,adica unde e una si unde e alta …..un articol de rahat …

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*